Traduceri autorizate și legalizate

Ce Înseamnă Traducerile Autorizate și Legalizate?

Traducerile autorizate reprezintă un nivel superior de validare pentru traducerile scrise. În acest caz, documentul tradus este însoțit de o încheiere de traducere autorizată. Această încheiere cuprinde semnătura și stampila traducătorului autorizat care a realizat traducerea, atestând astfel corectitudinea și fidelitatea traducerii. Acest proces confirmă că, conținutul și sensul documentului original nu au fost alterate în procesul de traducere.

Pentru situațiile în care documentele trebuie să fie recunoscute pe plan internațional, oferim și servicii de traduceri legalizate. Aceasta presupune parcurgerea unui pas suplimentar: în afară de încheierea de traducere autorizată, documentul tradus este prezentat notarului public, care va atesta semnătura și calitatea traducătorului autorizat. Acest proces adaugă un nivel suplimentar de autenticitate și recunoaștere oficială, esențială în cazul documentelor legale și oficiale.

Care sunt documentele care necesită traduceri autorizate si legalizate?

Gama de documente care pot beneficia de serviciile noastre de traduceri autorizate și legalizate este variată și cuprinzătoare. Printre acestea se numără:

  • Acte auto: certificate de înmatriculare, taloane, facturi sau contracte de achiziție
  • Acte de studiu: diplome, foi matricole, certificate de calificare, adeverințe, atestate etc.
  • Contracte, acte constitutive, sentințe, acte notariale, bilanțuri, fișe fiscale, extrase bancare
  • Certificate de naștere, căsătorie, deces
  • Cazier judiciar, cazier auto
  • Carduri de identitate, pașapoarte, permise auto

Suntem dedicați să vă oferim servicii de traduceri autorizate și legalizate de cea mai înaltă calitate, asigurându-ne că documentele dvs. sunt pregătite pentru a fi recunoscute oficial în cadrul autorităților germane și române.

Noi înțelegem importanța fiecărui document și a autenticității sale. Vă oferim servicii de înaltă calitate pentru traduceri autorizate și legalizate, astfel încât să puteți avea încredere în validitatea documentelor dvs. în fața oricăror instituții.

pentru a discuta mai multe despre cerințele dvs. și cum vă putem ajuta să obțineți traduceri autentice și recunoscute oficial!

Alte servicii

Traduceri simple

Traduceri tehnice

Traduceri economice

Interpretariat inclusiv la birourile notariale

Contactați-ne

Răspundem în cel mai scurt timp posibil

Telefon

+40 740 531 822

E-mail

office@traduceri-autorizate-germana.ro

Trimite documentele de tradus
folosind formularul de contact