Traduceri simple

Ce sunt traducerile simple?

Traducerile simple reprezintă procesul de a transpune conținutul unui document din limba sa sursă în limba dorită de client, fără adăugarea elementelor de autentificare și certificare. Astfel, rezultatul final este o traducere fluentă și coerentă, dar care nu are caracterul oficial al unei traduceri autorizate.

În esență, atunci când alegeți o traducere simplă, vă asigurați că textul original se regăsește în întregime în limba țintă, ca și cum ar fi fost inițial redactat în această limbă. În acest context, nu este necesară intervenția unui traducător autorizat sau a unui notar public.

În ce situații puteți opta pentru traducerile simple?

Când vine vorba de documente personale și lucrări non-oficiale, traducerile simple sunt opțiunea ideală. Gândiți-vă la CV-uri, scrisori (de intenție, de recomandare sau personale), memorii, lucrări de disertație sau articole de presă. Pentru acestea, traducerile simple asigură fluiditatea textului și transmiterea exactă a mesajului fără necesitatea formalităților.

Suntem pregătiți să vă oferim atât servicii de traducere autorizată, cât și traduceri simple, astfel încât să puteți alege în funcție de nevoile dvs. specifice. Vă susținem în obținerea traducerilor perfecte, indiferent de tipul de document pe care doriți să-l traduceți.

Ce documente traducem

  • CV-uri
  • Scrisori (de intenție/ de recomandare/personale)
  • Memorii
  • Lucrări de dizertație
  • Articole de presă
  • Texte pentru website-uri

pentru a discuta mai mult despre cerințele dvs. de traducere. Suntem aici pentru a vă oferi soluții lingvistice precise și profesionale!

Alte servicii

Traduceri autorizate și legalizate

Traduceri tehnice

Traduceri economice

Interpretariat inclusiv la birourile notariale

Contactați-ne

Răspundem în cel mai scurt timp posibil

Telefon

+40 740 531 822

E-mail

office@traduceri-autorizate-germana.ro

Trimite documentele de tradus
folosind formularul de contact