Interpretariat inclusiv la birourile notariale

Suntem dedicați să vă oferim servicii profesionale de interpretariat pentru a facilita comunicarea eficientă între limbi și culturi. Când vorbirea și ascultarea devin legături esențiale în afaceri sau evenimente, echipa noastră de interpreți pregătiți și experimentați este aici pentru a vă asigura că mesajele sunt transmise cu precizie și claritate.

Ce presupun serviciile noastre de interpretariat?

Interpretariat Consecutiv

Această abordare implică un interpret care traduce în timp real pentru interlocutori sau pentru un grup restrâns de persoane. Interpretul alternează cu vorbitorul, asigurând o comunicare fluentă și precisă. Cu experiență vastă și cunoștințe lingvistice extinse, interpretul nostru se transformă într-un intermediar eficient între părți.

Interpretariat Simultan

Când comunicarea directă nu este posibilă, intervenim cu servicii de interpretariat simultan. Interpretul începe redarea discursului în limba țintă fără a aștepta terminarea discursului în limba sursă. Această abordare necesită abilități avansate și o concentrare deosebită pentru a menține ritmul și sensul mesajului.

Interpretariat cu Caști

Pentru evenimente mai ample, cum ar fi congrese, conferințe sau seminarii, unde audiența este alcătuită dintr-un grup divers de vorbitori, oferim interpretariat cu căști. Această soluție implică tehnologie specializată, cum ar fi cabine pentru interpreți, microfoane și căști pentru participanți.

Interpretariat Whispering/Chouchotage (La Ureche)

Când discuțiile sunt intime și discrete, oferim interpretariat whispering. Interpretul transmite informațiile direct ascultătorului, fără a necesita echipamente tehnice.

Interpretariat Tehnic și Comercial

Pentru discuții tehnice sau tratative comerciale, oferim servicii specializate de interpretariat. Aceasta implică nu doar cunoștințe lingvistice profunde, ci și o înțelegere detaliată a terminologiei specifice.

Interpretariat Telefonic și Videoconferințe

Într-o lume conectată, intermedierea lingvistică este esențială și în comunicarea telefonică sau prin videoconferințe. Echipa noastră de interpreți vă ajută să comunicați eficient și fără bariere.

Asistență la Evenimente și Ghidaj

Pentru evenimente, expoziții sau excursii, oferim și servicii de stewart, hostess, însoțitori sau ghizi turistici pentru a vă asigura că fiecare aspect al evenimentului este gestionat cu profesionalism.

Ne asigurăm că interpreții noștri se adaptează la fiecare situație și subiect în parte. Prin briefing-uri detaliate și familiarizare cu terminologia specifică, suntem pregătiți să asigurăm că procesul de comunicare în toate formele sale este un real succes.

pentru a discuta cum vă putem susține cu servicii de interpretariat profesionale și adaptate cerințelor dvs.!

Alte servicii

Traduceri simple

Traduceri autorizate și legalizate

Traduceri tehnice

Traduceri economice

Contactați-ne

Răspundem în cel mai scurt timp posibil

Telefon

+40 740 531 822

E-mail

office@traduceri-autorizate-germana.ro

Trimite documentele de tradus
folosind formularul de contact